a
Programarile sau alte informatii se pot obtine de la Consultantul Specializat SANADOR in relatia cu pacientii pentru acest tip de interventii.
0743 171 437 ANISOARA MARIN
anisoara.marin@sanador.ro Consultant Specializat SANADOR

Articole de presa

Programari Consultatii Spital Clinic Sanador
+40 743 171 437 ANISOARA MARIN

Tipuri de interventii angiografice

Cu ajutorul angiografului se pot efectua multe tipuri de interventii; acestea pot trata afectiuni precum cele ale arterelor (arteriopatia obliteranta, stenozele arteriale prin depunerea de placi de aterom pe peretii vaselor, diagnosticul accidentelor vasculare cerebrale ischemice etc), bolile tumorale ale ficatului, hemoragiile digestive, hematoamele post-traumatice etc. Aparatura asistata de calculatoare asigura atat un diagnostic rapid si modern, cat si un tratament performant interventional.

Chemoembolizarea hepatica

Tratamentul interventional endovascular reprezinta o alternativa eficace in cazurile neoperabile (metastaze multiple, dimensiuni mari, functie hepatica alterata, prezenta cirozei hepatice, alti factori de risc operator).

Angiografia

Angiografia este o investigatie radioimagistica ce utilizeaza razele X pentru evidentierea lumenului vaselor sangvine si a cavitatior cardiace, ulterior injectarii de substanta de contrast iodata in interiorul acestora.

Tratamentul interventional vascular

Consta in cateterizarea selectiva a regiunii interesate si introducerea locala de diferite materiale emboligene cu rol in intreruperea temporara sau definitiva a fluxului sangvin in teritoriul arterial interesat

Tratamentul arteriopatiei obliterante

Angioplastia transluminala percutana implica remodelarea lumenelor vasculare stenozate sau trombozate prin tehnici de dilatare a stenozelor si recanalizare a trombozelor.