a
Programarile sau alte informatii se pot obtine de la Consultantul Specializat SANADOR in relatia cu pacientii pentru acest tip de interventii.
0743 171 437 ANISOARA MARIN
anisoara.marin@sanador.ro Consultant Specializat SANADOR

Articole de presa

Programari Consultatii Spital Clinic Sanador
+40 743 171 437 ANISOARA MARIN

Politica de confidentialitate

1. Când se aplică?

Acest website este detinut de Dr. Bogdan Valeriu Popa si are un caracter strict informativ. Această politică este valabilă începând cu data de 01.08.2018

2. Care este scopul?

Politica de confidențialitate vă ajută să înțelegeți ce date personale colectăm despre dumneavoastră, modul în care folosim datele dumneavoastră personale și ce opțiuni aveți asupra utilizării acestora.

3. Ce reprezintă datele cu caracter personal?

Dorim sa înțelegeți cât mai clar ce reprezintă “datele cu caracter personal”.

Datele cu carater personal sunt informații, despre o persoană identificată sau identificabilă. Exemple de astfel de date: nume, prenume, adresa, număr de telefon, email, date legate de cartea de identitate, CNP, informații bancare, cookie, adresa de IP a calculatorului, ID-urile dispozitivelor mobile, informații din browserul dumneavoastra web (cum ar fi tipul browserului și limba browserului), acțiunile pe care le faceți pe site-ul nostru web, etc.

„Date sensibile” înseamnă date personale care specifică condițiile medicale sau de sănătate, originea rasială sau etnică, opiniile politice, credințele religioase sau filosofice, calitatea de membru al sindicatelor, viața sexuală, comisia sau pretinsa comitere a oricărei infracțiuni, orice procedură pentru orice infracțiune comisă sau să fi fost săvârșită de persoana fizică sau de a dispune de astfel de proceduri sau de condamnarea oricărei instanțe în astfel de proceduri.

4. Ce date cu caracter pesonal colectam si în ce scop le colectăm?

PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEBSITE NU SE COLECTEAZA DATE CU CARACTER PERSONAL, DIRECTE SAU INDIRECTE.

Orice transmitere de date personale la numerele de telefon se face către reprezentanții SANADOR srl.

Mai jos puteți găsi Politica de confidențialitate care se aplică în momentul când veți contactat telefonic reprezentanții SANADOR srl sau prin intermediul email-ului.

https://www.sanador.ro/declaratia-de-confidentialitate/

5. Limitarea răspunderii pentru informațiile prezentate

Nu oferim nicio garanție in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui website, informatia, continutul, materialele sau descrierea serviciilor si produselor utilizate in prestarea acestora, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui website si informarea pe baza continutului sau se face pe propriul risc.